ניתוח תפירת קרע בנרתיק

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

10/01/2010 | 14:48 | מאת: סובלת

שלום רב בעקבות כאבים עזים בעת חדירה זוהה אצלי קרע בנרתיק. לאחר חודשיים של טיפול באמצעות משחה המליץ הרופא על ניתוח לפתיחה ולתפירת הקרע. האם ישנן אופציות נוספות? (הרופא טוען שלא) האם מישהו יוכל לספק לי מידע אודות הניתוח? (חוויות אישיות) תודה

זה לא משהו שגרתי - תלוי היכן נמצא הקרע, אם חיצוני אולי ניתן בהרדמה מקומית ? לא ברור לי איך קרע מטופל עם משחה ואיזה סוג קרע ושל מה (קרע בנרתיק הוא דבר נדיר) האם וסטיבוליטיס ? וולוודיניה ? בברכה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן