שפתיים פנימיות בולטות

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

27/11/2009 | 18:17 | מאת: ליאן

שלום.. רציתי לדעת, אם השפתיים הפנימיות שלי בולטות החוצה, ואני רוצה להקטין אותן, האם עלולה להתרחש פגיעה בריגוש שבדגדגן? מאיזה גיל ניתן לעשות זאת? והאם זה מומלץ.. תודה

שלום כעיקרון אני לא מנתח את הדגדגן ולכן אין פגיעה בו אם את רוצה להבדק ןלשאול מידע ספציפי את מוזמנת להגיע ליעוץ כעיקרון מגיל 18 את עצמאית ובכל מיקרה אם לא - זאת לא בושה לערב את אמא דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן