אחרי לידה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

11/11/2009 | 00:36 | מאת: שרון

5 חודשים אחרי לידה. בלידה עשרות לחיצות ארוכות (15 שניות) לא מתוזמנות עם צירים. קרעים רבים בעיקר פנימיים אך גם בפרינאום - שנתפרו במשך שעה. אבחנה של פיזיותרפיסטית - וסטבוליטיס, וולוודיניה וצניחת שלפוחית. האם יתכנו תופעות אלו אחרי לידה? האם יכולים לעבור לבד ואם כן תוך כמה זמן? מה ניתן לעשות לקדם החלמה?

שלום מנסיון רב שיש לי בפגעי לידות בנרתיק אין מדובר בוסטיבוליטיס אלא בשינוי מבנה הנרתיק ויתכן רקמה נוקשה שכואבת וצריך לפתוח אותה התוצאות מצוינות בניתוח קטן יחסית ולא מומלץ לחכות עד שהמקום ממש משתנה ומקשה על הניתוח את יכולה לקבוע תור לבדיקה שציהיה מדויקת יותר מהיעוץ הכללי הזה אני חושב שיש מידע על זה באתר שלי DRKRISSI.COM בברכה דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן