רוחב הנרתיק

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן

08/10/2009 | 01:04 | מאת: אבי

שלום רב ברצוני לשאול שאלה על נושא שמטריד אותי נורא אחרי קשרים רבים עם בנות ,אני נמצא בקשר עם בת זוג כבר שנתיים .הכל בסדר חוץ מדבר אחד שמפריע לי מאוד והוא שאני חושב שהנרתיק שלה רחב מדי(היא לפני לידה)אני בעל איבר מין ממוצע וכל הבנות שהייתי איתן לא זכור לי שהרגשתי שהנרתיק רחב כמו עם בת הזוג הנוכחית העינין הוא שבהתחלת יחסי המין הכל בסדר ואז במהלך האקט אני מרגיש שהיא ממש מתרחבת ואני מרגיש אובדן תחושה כאילו אני הולך לאיבוד שם ,כאיחו הכל רופף שם אני לא מקבל תשובות חד משמעיות חלק אומרים שאין דבר כזה נרתיק רחב אלא שרירים חלשים וחלק אומרים שלבחורות כמו לגברים איבר מין בגדלים שונים.מה הוא הנכון ? המליצו לי שתעשה תרגילי קיגל וכו וזה נראה לי שעוזר אבל באופן חלקי,האם קימים תכשירים לחיזוק שרירי הנרתיק ?יש למשל מכשירים לחיזוק שרירי האגן למניעת בריח שתן וכו האם המכשירים הללו יעילים לחיזוק שרירי הנרתיק ?האם מדובר בכלל באותו שריר ? היתי רוצה לקבל בבקשה תשובות מפורטות .. בתודה מראש

אם היא לא ילדה הנרתיק לרוב תקין הסיבה להתרחבות שלו היא טבעית - נרתיק מתרחב לפני האורגזמה הנשית "לקלוט את הזרע" דבר שני יתכן שהיא פשוט מאד רטובה ואז החיכוך יורד לכל דבר אחר צריך לבדוק את הנרתיק דר קריסי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים ואסתטיים של הפות, הלדן ורצפת האגן