מחפשת המלצה על חדר כושר טוב שיש בו גם חוג פילאטיס

דיון מתוך פורום  פילאטיס

30/12/2006 | 19:15 | מאת: חן רונן

היי, אני תל אביבית בת 25. אני מחפשת מקום נחמד שאפשר להתאמן בו, חשוב לי שיהיה שם גם חוג פילאטיס (מזרון). יש למישהו המלצות טובות? תודה חן

30/12/2006 | 20:02 | מאת: ירדן

אני יכולה להמליץ לך על חוג פילאטיס נהדר במקום בו אני מתאמנת, זה נקרא בית דרך חיים. זה פילאטיס מזרון כמו שרצית. יש שם עוד הרבה חוגים ממש טובים. אני באתי בשביל הפילאטיס ונשארתי בשביל כל השאר (דמיון מודרך, כתיבה יוצרת, סדנאות תזונה ועוד). מצרפת לך לינק http://www.mccanndigital.co.il/clalit/BeitDerechHaim/

31/12/2006 | 10:46 | מאת: גליה32

יש להם סניפים בכל הארץ תיכנסי לאתר שלהם www.studioc.co.il יש שם את כל כתובות הסניפים

03/01/2007 | 23:28 | מאת: ליאור שניאור

הי חן, אינני תל אביבי והמקומות שאני מכיר מלמדים פילאטיס מכשירים בלבד. אם תרצי המלצות בנושא זה אשמח להעניק. בהצלחה בחיפושייך ליאור

10/01/2007 | 12:39 | מאת: חנית

יש פילאטיס היום כמעט בכל חדר כושר. אני עברתי כמה כאלה והגעתי למורה שאני מתה עליה בבית דרך חיים, פילאטיס מזרון הוא מדהים הגוף משתנה תוך כמה שבועות עמוד השדרה מתחזק והאגן.... זה משהו! אני אשלח לך את הקישור לבית דרך חיים אני ממליצה שם כי אני אוהבת את המקום והשאר לשיקולך. בכל מקרה יש היום פילאטיס בכל מועדון שיש בו הליכון...... לא תמיד זה אוירה מתאימה. כל אחת והנוחות שלה. http://www.mccanndigital.co.il/clalit/BeitDerechHaim/

17/01/2007 | 10:29 | מאת: נועה

יש פילאטיס במועדון בריאותי שהוא לנשים בלבד! פילאטיס מעולה, יש שם מומחי תזונה שאני אישית נעזרתי בהם כי המטרה העיקרית שלי היא לרדת במשקל.... אבל אני ממליצה לך בחום! זה בבית דרך חיים בנמל ואני שולחת לך קישור. http://www.mccanndigital.co.il/clalit/BeitDerechHaim/

מנהל פורום פילאטיס