רוצה לרדת במשקל ולמרות המאמצים עדיין לא רואה תוצאות

דיון מתוך פורום  פילאטיס

04/01/2018 | 09:56 | מאת: רוצה לרדת במשקל

היי אני במשקל עודף , נרשמתי לחדר כושר ואני מתאמנת לפחות ארבע פעמים בשבוע ,אני עושה הליכון ועוד כמה מכשירים ועדיין לא ממש רואה תוצאות , מה עליי לעשות עוד? האם לשלב גם פילאטיס?

שלום רב , קודם כל עשית צעד חשוב ונרשמת למסגרת שתתן לך את התמיכה וההכוונה הנכונים על מנת שתקבלי את התוצאות שאת מעוניינת, פעילות גופנית מאוד חשובה , השילוב בין תרגילי כח המבוצעים בעזרת מיכשור , עבודה אירובית ושילוב של פילאטיס לחיזוק עיצוב והארכת שרירים הינה נוסחא טובה . על מנת למקסם את התוצאה יש צורך להוסיף הנחיות תזונתיות תואמות את הרכבי הגוף , ובכך לזרז ולהביא את הגוף תוצאה הרצויה.

מנהל פורום פילאטיס