פילאטיס לטיפול בגב תחתון

דיון מתוך פורום  פילאטיס

17/12/2017 | 16:09 | מאת: רונית

אני סובלת מכאבים בגב התחתון , הרופא ייעץ לי לעשות פילאטיס , האם זה יכול לעזור לי ?

היי רונית לגבי כאבים בגב תחתון , כאבים כאלו יכולים לנבוע ממספר סיבות , בדרך כלל ישיבה ממושכת או יציבה לא נכונה עלולים להקרין לגב , כמו כן גם במקרים של בעיה אורטופדית של בלט או פריצת דיסק , כמובן שכל בעיה לגופה . במקרים רבים עבודה נכונה בשיטת הפילאטיס תחזק את שרירי הבטן , ותחזק כללית את הגוף וכך תיתן מענה לירידה של לחץ מחוליות הגב התחתון . חייבים לעבוד בצורה מבוקרת ועם פיקוח , על מנת להתאים את דרך התירגול למצב הספציפי בו הגוף נמצא.

מנהל פורום פילאטיס