כאבי ירך

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

24/03/2007 | 18:36 | מאת: בת 56

מזה 3 שבועות אני סובלת מכאבי ירך. עשיתי צילום רנטגן שהראה על התדלדלות העצם. קיבלתי טיפול של 5 ימים בארקוקסיה 90 ו-5 ימים בארקוקסיה 60. הכאבים פחתו, והפסקתי גם את ההליכה היומית שלי על הליכון ביתי [עם בולמי זעזועים]. למרות זאת הכאבים חוזרים, ומה שהכי מוזר הם מתגברים בלילה, דווקא כשאיני עושה כל פעילות. האם עלי להפסיק את הפעילות הגופנית? לערוך בדיקות נוספות? תודה לך. האם

שלום, רצוי להפסיק פעילות ספורטיבית על מנת למנוע נזק נוסף. חשוב לי להסביר לך שמאד חשוב לבדוק את הסיבה המדוייקת לכאב בירך . ייתכן שמוקד הבעייה מגיע ממקור אחר כגון גב או מפרקים שלא במקומם. בברכה-אלי נחום כירופרקטיקה עדינה www.crt.co.il

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית