לאחר ניתוח אתרוסקופיה בברך

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

24/06/2015 | 09:58 | מאת: עירית

לדר' שלום. אני כמעט חודש לאחר ניתוח הטריה בברך. שאלתי היא האם הגיוני שרוב כאבי בירך. ומתי אמורים להסתיים הכאבים. שאלה שניה אך הטריה עוזרת למנוע כאבים שהיו קודם. הרי הגיוני לחשוב שכאשר מוציאים מניסקוס קרוע (מרותש כמו שרשום) העצמות יתחככו יותר אחת בשניה מלפני כן. חשוב לי לדעת למה לא מעדיפים השתלה של מניסקוס מלאכותי על פני הטרי'ה. אודה לך על תשובתך .

שלום, לעיתים לוקח זמן לגוף להשקם לאחר ניתוח, יש להפנות שאלות אלה לרופא המטפל בריאות אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית