אובדת עצות

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

06/05/2015 | 21:44 | מאת: מ

שלום. בעקבות חבלה בברך ימין הכאבים איתי כבר מעל חצי שנה. תחילה אובחנתי עם פס סרינוס בורסיטיס, עשיתי פיזיותרפיה שלא כל כך עזרה. כעת אובחנתי עם פטלו פמוריאלי. אני כבר לא יודעת לאיזה רופא להאמין ומה לעשות. מדי פעם יש לי נימול בכף הרגל באצבעות. מדי פעם אין כאבים בכלל. מה אני צריכה לעשות כדי להיפתר מהבעיה?

שלום, בכדי לןהיפטר מהבעיה, יש צורך לערוך איחון מקיף מכך רגל ועג ראש על מנת לוודא במדוייק מה הבעיה והאם יש בעיות במקום מרוחק מהברך המשפיע על הברך, רק לאחר איבחון מדוייק ניתן לקבוע את דרך הטיפול, בברכה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית