כאבים בברך

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

15/03/2013 | 16:53 | מאת: אהרון

מזה מס' ימים יש לי באבים בברך שמאל אתמול רכבתי על אופניים (בעדינות) בחדר כושר והרגשתי קליקים בברך לא הלכתי עדיין לאורטופד כי חשבתי שיעבור וגם התורים לרופא ארוכים לבינתיים אבקש ייעוץ קל מה לעשות עד שאפגוש אורטופד,לשים תחבושת אלסטית האם יכול להזיק?להימנע מכל פעילותספורטיבית קלה?חימום? לנוח? אודהלתשובתכם

שלום אהרון, מאד קשה לייעץ לפני שאדע בדיוק מה הבעיה. רצוי לא לעשות ספורט הגורם לשחיקה וכאב. בהצלחה נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית