אימון אופטימלי לבעלי בעיית סחוס בברך

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

16/03/2012 | 15:01 | מאת: ב

אני סובל מעודף משקל והתחלתי להתאמן בחדר כושר. מה עדיף אלפטיקל, הליכון או אופני כושר ? האם עדיף לשלב ? האם הליכה בשיפוע בהליכון עדיפה על פני הליכה מהירה ללא שיפוע ?

שלום, כל פעילות גופנית מעולה לבריאות לולחיזוק הגידים והשרירים. לשוב מאוד לא לבצע פעילות הגורמת לכאב ושחיקת סחוס. בהצלחה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית