נפיחות בברך כשנה לאחר שחזור ACL,מספר שאלות!

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

12/01/2012 | 17:50 | מאת: גיא

שלום רב,אני שנה וחודש לאחר ניתוח שחזור ACL,עברתי פיזיותרפיה טובה והתגייסתי לצהל בתור לוחם,עשיתי הכל בטירונות שלי מבראור לבוחן מסלול,הכל.היינו כל היחידה בנופש בנושא ספורט,בעיקר הרבה ספינינג פילאטיס וכאלה,אבל גם כדורגל.לא קיבלתי שום מכה לא הייתה שום נפילה ולפתע אני רואה שהברך שלי נפוחה בצורה רבה,מה יכולה להיות הסיבה לכך??חשוב לציין שבחודש האחרון לא עסקתי בפעילות ספורט בשל נקע באצבע של אותה רגל(חודש של צליעה כמעט) ובגלל החורף שלא איפשר,ושלשום חזרתי לפעילות בצורה מאסיבית לאחר חודש של אי עשייה...אשמח לתשובה,יום טוב,גיא.

היי גיא. לעיתים בגלל עומס על רגל יכול להיות כאבים בברך.. מאוד קשה לענות לשאלותיך ללא בדיקה מקיפה. על מנת לטפל בברך ישצורך לבדוק את כל המפרקים וחוליות הגב על מנת לאתר את הסיבה לכאב. בהצלחה אלי

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית