כאבי ברכיים 24 שעות ביממה

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

23/12/2011 | 21:09 | מאת: roz

שלום רב, אמא שלי בת 56, סובלת מבעיות ברכיים מזה שנים,אובחנה כחולה באוסטיו ארטריטיס, לאחרונה כלפני חצי שנה סיימה טיפולים כימוטרפיים וביולוגיים (עקב סרטן שד) שהחמירו את סף הכאבים בברכיים(באזור שמתחת לברך אפילו בלחיצה עדינה ביותר היא מרגישה כאב חזק)כיום הכאב לא רק בכיפוף אלא בכל מצב,אפילו בשינה.. לפני מס שנים היא הייתה מטופלת ע"י Cosamin DS באותה תקופה עזר לה מאוד, כיום לא ניתן לרכוש אותו (ולבדוק האם גם הפעם יעזור) אלא הרופא המליצה לה לקנות את תרופה בשם Arthrostop Plus עם חומר MSMו גלוקוזמין הידרו..חוץ מזה שהתרופה מאוד יקרה היא לא עוזרת (לפחות לא בשבועיים,שלוש הראשונים) אודה לעזרה והכוונה: א. האם תרופה Arthrostop Plus מוכרת לרופאים? אודה לפירוט. ב. האם ניתן לדעת רפואית שחומרים כימי/ביולוגים הם אלו שגורמים לכאבים,במידה וכן, האם תופעה זו עוברת? ג.ממה שבדקתי Cosamin DS כבר לא מיובא לארץ-האם ידוע על זה משהו? ד.אחרון-איך ניתן לעזור במקרה הזה?

שלום רוז, אני ממליץ למצוא פתרון אחר מעבר למצוא כדורים שעולים המון כסף ולא תמיד מועילים. יתכן והבעיה היא פיזית. ממליץ לפנות למטפל המתמחה בבעיות ברכיים. מניסיוני גם במקרים של כאב חזק ניתן להקל בטיפול פיזיולוגי נכון. בהצלחה אלי

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית