אני מתפרקת... :-(((

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

20/03/2011 | 23:21 | מאת: קלריס

כואב לי כל העצמות בגוף.. יש דבר כזה? נתחיל מזה שלפני כ-4 חודשים דרכתי לא נכון על רגל ימין החליקה וכתוצאה מכך קיבלתי מכה בקרסול, אחרי צילום הסתבר שישנו דורבן בעקב אכילס, עשיתי מדרסים לא עוזר, אני פשוט צולעת, כתוצאה מהצליעה התחילו כאבים באגן צד שמאל וברך רגל שמאל. בנוסף, אני עובדת מול מחשב הרבה שנים, יש לי כאב כרוני בצוואר ובשכמות, ולאחרונה התחילו גם הרדמויות וזרמים בשלושת האצבעות האמצעיות בשתי הידיים יש לי תור בקרוב לניתוח התעלה הקרפאלית בשתי הידיים. אני בת 54, צילומים שנעשו בשנים האחרונות נאמר לי שיש ניוון בעצמות עקב הגיל. האם ניתן לעשות משהו? אשמח לתגובה

שלום קלריס, הגוף זקוק באופן קבוע לתחזוק ולכוונון ישנן סוגים רבים של מטפלים מעולים בשוק חפשי לך מטפל שאת מתחברת אליו ואוליי תמצאי מזור לכאבים. בהצלחה אלי

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית