כאב מאחוריי ברך ימין

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

10/02/2011 | 14:32 | מאת: סטודנט

שלום. ברצוני לדעת, מהם הסימנים לקרע ברצוע או גיד(יש הבדל בניהם?) בברך. השאלה היא פרקטית: לפני 4.5 חודשים עשיתי קפיצה חזקה לגובה,ומיד אחריה היה כאב חד בברך ימין, ללא טארומה. נראה כמו מתיחה חזקה, שלמיטב ידיעתי היא קריעה, לאמיתו של דבר.אורטופד בדק אחרי חודש, ולא מצא כלום חוץ ממגבלה קלה בתזוזה, שאני עצמי לא שם לב אליה. הכאבים החדים שהיו לי ב - 10 ימים הראשונים אחרי התאונה בקידמת הברך, כאשר ירדתי במדרגות - נעלמו. אך עד היום, גם אחרי כמה מפגשים עם פיזיוטרפיסט נשאר כאב מאחורי הברך. זה לא מגביל אותי, אני לא עוסק בספורט כלשהו למעט הרמת משקולות(וגם בזמן האימונים אין כאבים). אבל בעליה במדרגות יש תחושה, שהרצועות מאחורה כואבות. תרגיל נחמד כמו כפיפות ברכיים בעמידה קצת מקל על הרבכיים, ולכאורה מחזק אותם. בן 29.

שלום להערכתי אתה לא סובל מקרע ברצועה או בגיד בצורה רצינית ייתכן והבעיה היא מתיחה, על מנת לטפל בבעייה יש צורך לפנות למומחה באיזון שלד הגוף על מנת שיאבחן את כל השלד והברך שיאבחן את הבעייה. רק לאחר איבחון ניתן לדעת ממה אתה סובל ודרך הטיפול. בהצלחה אלי נחום אלי נ

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית