ניתוח החלפת פיקה וברך

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

05/12/2010 | 19:40 | מאת: ארי

שלום, אמי עברה ניתוך החלפת ברך+פיקה הניתוח עבר בהצלחה לפני כארבעה חודשים בשבוע האחרון איזור הפיקה התנפח מאוד ויש תחושה כאילו משהו זז, לפני כמה ימים עברה טיפול שיאצו בהמלצת רופא לגבי בעיות בגב.האם יש קשר ללקיחת קומדין בעקבות קריש דם מהניתוח האחרון? חשוב לציין בבדיקת דם האחרונה נמצאו ערכים של 7 לכן הרופא הפסיק את לקיחת הקומדין למספר ימים.

ארי שלום, יתכן והברך התנפחה בעקבות זיהום בברך. לגבי הקומדין יש להוועץ עם הרופא המטלץ בברכה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית