סובלת מכאבי ברכיים שבאים והולכים תקופה ארוכה ויש לי מלא קנאקים בשני ה...

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

27/05/2019 | 19:02 | מאת: דניאל

הי אני בת 20 אני סובלת מכאבי ברכיים שנתיים כמעט הלכתי לאורטופד בדק אותי ללא צילום ושלח אותי לפיזוטרפיה היא לא ממש עזרה אחרי כמה חודשים חזרתי אליו והחליט שיש לי פלטפוס כמובן עשיתי מדרסים ואמר שתוך שלוש חודש זה יעבור אם לא שאני אחזור אליו לא חזרתי הרגשתי שהוא לא ממש רציני הכאב שלי הוא כאב שבא והולך אם אני אשב הרבה זמן אני אסבול מכאב גם אחרי ספורט אני סובלת מכאבים לכן הפסקתי האורטופד נתן עצה שלעמוד על רגל אחת ולעלות ולרדת זה גורם לי ליותר כאב לכן הפסקתי גם את זה העבודה שלי היא פיזית ולכן אני עדיין סובלת מכאבים לפעמים חזקים לפעמים ניתנים לסבול אותם רציתי לדעת אם יש פיתרון לבעיה שלי אני אשמח לחזור לספורט שלי ולעבוד נורמלי

שלום, כאבי ברכיים נגרמות מהרבה סיבות על מנת לעזור לך יש צורך להבין מה הסיבה לכאבים, לעיתים הסיבה לכאב נגרמת משנויים הנובעים הלא רק בברך אלה גם ממקור מרוחק כגון גב קרסול, אפשר לטפל בכאבי ברכיים ביעלות על ידי טיפו נכון ו פשוט ללא תרופות או זריקות אשמח לעזור באישי 0547713434 www.crt.co.il בהצלחה אלי נחום כירופרקט

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית