הנקה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

17/11/2000 | 12:28 | מאת: לימא

אם אני מתחילה לתת לתינוק שלי בן החודשים פורמולה עם הנקה בגלל שההנקה שלי לא מספיקה לו הוא ימשיך לקבל כל יתרונות חלב האם . ואך את מסבירה שבוחדשיים הוא קבל הנקה והיה שביע ופתאם לא מספיקה לו. מה הם החסרונות של הפורמולה . ואזו כמות להתחיל לתת לו.

17/11/2000 | 13:04 | מאת: סמדר בן נון

שלוםלך, כל תינוק מתפתח בצורה אחרת ויכול להיות שמשלב מסויים ההנקה כבר לא מספיקה. יש תינוקות שזה קורה אצלם בגיל חודשיים ויש שבגיל 5 חודשים. הפורמולה היא תחליף מספיק טוב לחלב אם ויש בה ויטמינים ומינרלים בצורה שמחקה עד כמה שאפשר את חלב האם. לגבי כמויות - צריך ללכת עם הילד ולראות מתי מספיק לו ומתי הוא שבע. להדכה מפורטת כדאי לך לפנות לדיאטנית ילדים בקופ"ח או בטיפות החלב.

מנהל פורום תזונה טבעית