התה הסיני

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

01/11/2000 | 21:20 | מאת: דן

לסמדר מהם היתרונות והחסרונות של השימוש בתה הסיני?

לקריאה נוספת והעמקה
02/11/2000 | 18:09 | מאת: סמדר בן נון

שלום דן, קשה לי להצביע על יתרונות. אם הכוונה לתה הירוק- אז לפחות אין נזק. לגבי התועלת - אין מספיק נתונים שיוכיחו שבאמת התה הירוק משפיע על מערכת החיסון או הלב. היתרון שאני רואה - אם התה לא מכיל קפאין הוא עדיף על תה רגיל. לפעמים התה הזה מכיל תבלינים או צמחים שמיטיבים עם מערכת העיכול וזה עוד יתרון. על ירידה ברקמת שומן = הרזייה, אין שום השפעה. אם הכוונה לתה הסיני גאם-פאי=צ'ה אז לא רק שאין תועלת - גם יכול להיות נזק. התה מורכב מצמחים משתנים ומשלשלים ולדעתי רק אנשים עם עצירות כרונית יכולים להפיק ממנו תועלת...

03/11/2000 | 21:47 | מאת: שושי

במחקרים בסיסיים שנערכו במיטב מהמעבדות בעולם בתאים סרטניים מחוץ לגוף ראו שהתה גרם להרג התאים הסרטניים. כיום נעשים מחקרים קליניים, לאחר שאושרו ע"י ממשלת ארה"ב, בבתי החולים אנדרסון ובבית החולים SLOAN KETTERING שגם הוא בית חולים מוביל במחקרים קליניים. בשלב זה אין עדיין ממצאים כי המחקר חדש. הניסוי נעשה בחולי סרטן בשלב מתקדם של המחלה. את זה קראתי בג'ורנל רפואי מדעי בכתבה על מחקרים חדשים בעולם הרפואה. .

מנהל פורום תזונה טבעית