xenical

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

20/10/2000 | 23:56 | מאת: גילת

שלום. ברצוני לדעת אם אנשים שסובלים מקולסטרול גבוה יכולים ליטול את התרופה. האם ישנן תופעות לוואי שצריך לדעת עליהן ? תודה מראש.

21/10/2000 | 17:22 | מאת: סמדר בן נון

שלום גילת, קודם כל, את יכולה ללחוץ על "חיפוש" ולהקליד "קסניקל" ואז תגיעי לכל התשובות שעניתי כאן קודם בקשר לקסניקל (והיו הרבה...). לשאלותייך - אין בעייה לקחת קסניקל אם יש כולסטרול גבוה, להיפך. היצרנים טוענים שיש לתרופה השפעה מורידת כולסטרול (למרות שכולסטרול גבוה יכול להיות בעיה גנטית ואז ההשפעה יותר קטנה). תופעות לוואי ידועות (אני מדגישה - ידועות): בעיות עיכול - גזים, כאבי בטן ועד לשלשולים. לא עברו מספיק שנים של לקיחת התרופה כדי שנדע אם יש תופעות לוואי שמופיעות בטווח הארוך.

מנהל פורום תזונה טבעית