נקודות לבנות על הציפורניים

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

20/10/2000 | 01:17 | מאת: הילית

מדוע מדי פעם מופיעות נקודות לבנות על הציפורן? האם זה קשור לתזונה? - אומרים שזה קשור למחסור בסידן, האם זה נכון?

20/10/2000 | 10:39 | מאת: רוני

הילית כתב/ה: > > מדוע מדי פעם מופיעות נקודות לבנות על הציפורן? > האם זה קשור לתזונה? - אומרים שזה קשור למחסור בסידן, האם זה נכון?

20/10/2000 | 17:24 | מאת: ה

התכוונת לכתוב תשובה לשאלתי או שמא אתה מזדהה איתי?

21/10/2000 | 17:37 | מאת: סמדר בן נון

שלום הילית, לא תמיד יש קשר בין כתמים או נקודות על הצפורניים לבין תזונה. מחסור בסידן יכול להיות סיבה אחת. יכולים להיות מחסורים נוספים בויטמינים או מינרלים ספציפיים ולשם כך את צריכה לגשת לייעוץ אישי כדי לברר לפי התפריט שלך האם יש מחסור. (אם את מעוניינת בייעוץ, לחצי על השם שלי ותשלחי מסר לתא הדואר שלי). לפעמים יש קשר דווקא למתח או לחץ ובמקרים כאלה הייתי מייעצת לך לברר אצל מטפל ברפואה משלימה או סינית כדי לרדת לשורש העניין ולבדוק את מצב הגוף והנפש ביחד. בהצלחה !

22/10/2000 | 15:32 | מאת: ה

סמדר, תודה על התשובה. יכול להיות באמת שזה כתוצאה מלחץ. אני סטודנטית וכל החופש הזה עבר עלי בהכנת עבודות, כאשר תאריך ההגשה מתקרב בקצב מטרף וזה יוצר הרבה מתחים. מבחינה תזונתית אני צורכת, לדעתי, את רוב הויטמינים (בסידן בטוח אין לי מחסור). אני אפנה לנטורופתית בהקדם.

מנהל פורום תזונה טבעית