שמרי בירה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

09/08/2000 | 11:09 | מאת: דינה

לסמדר שלום, רציתי לדעת מהי יעילותם התזונתית של שמרי בירה. תודה מראש

09/08/2000 | 18:08 | מאת: סמדר בן נון

דינה שלום, שמרי בירה מכילים הרבה ויטמינים ומינרלים, במיוחד ויטמינים מקבוצת ה- B , סידן וברזל (למרות שאינני בטוחה עד כמה יעילה הספיגה של הסידן והברזל משמרי בירה). בגלל תכולת הויטמינים הגבוהה יש תיאוריות האומרות שהם יעילים להרגעת מערכת העצבים ולטיפול באקנה ( פצעים בפנים) - אבל אין מספק הוכחות לכך. ברור אבל שאין נזק באכילת שמרי בירה ושהם מוסיפים הרבה רכיבים תזונתיים לתפריט היומי.

מנהל פורום תזונה טבעית