שאלה בנושא xenical

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

10/10/2000 | 13:38 | מאת: איריס

שלום רב, רופא המשפחה המליץ לי לקחת את הכדור הנ"ל 3 פעמים ביום אחרי האוכל, בציינו כי הכדור פועל על מערכת העיכול בלבד ולא גורם שום נזק. האם כך? ואם מומלץ האם יש תוספי מזון שעלי לקחת. אני בת 30, גובהי 1.60 מ' ומשקלי 85 קילוגרם. תודה מראש

11/10/2000 | 00:57 | מאת: כנרת

שלום איריס נכון שאני לא רופאה אך לקחתי את הכדורים הללו והם לא השפיעו עליי בכלל אולי ירדתי 2 ק"ג לא יותר , חבל על הכסף. אבל אני יכולה להמליץ לך משהוא שאני לקחתי וירדתי כ 10 ק"ג הוא נובריזון תתיעצי עם הרופאה זאת נוסחת הפלא בהצלחה.

11/10/2000 | 17:48 | מאת: סמדר בן נון

שלום איריס, אם תלחצי על "חיפוש" ותקלידי "קסניקל" תמצאי כאן את כל התשובות בהן התייחסתי לנושא. אם עדיין יהיו לך שאלות, תשלחי. לגבי התרופה שמציעה לך כינרת - זו תרופה שמשפיעה על המוח ומדכאת תאבון. עדיין לא ידועות כל ההשפעות המזיקות שלה ורק חלק מהן התגלה בינתיים וביניהן: השפעה מזיקה על הלב, העלאת לחץ-דם, והשפעות על מערכת העצבים שמתבטאות בהפרעות שינה, הפרעות ריכוז וזיכרון ועוד ועוד, חלקן השפעות שיכולות להתגלות רק לאחר 10 שנים מתחילת לקיחת התרופה. אני מאד לא ממליצה לקחת כדור שמשפיע באיזושהי צורה על המוח מאחר ולא הכל ידוע לנו על המנגנונים המסובכים שבהם הוא פועל.

מנהל פורום תזונה טבעית