ציות לדיאטנית

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

28/09/2000 | 16:51 | מאת: יוחנן המטביל

אני מקיים ככתבה וכלשונה את ההוראות של הדיאטנית של מכבי והתוצאות מאוד יפות כאשר אני רואה את התכשירים הנמכרים בסופרפארם אני חושב שמכניסים יד לכיס של האנשים ומספקים להם אשליות לא ברור לי אם יש הצדקה לשלם 1100 שקלים עבור 4 פגישות עם תזונאית המבינה ברפואה סינית+ 8 טיפולי דיקור כדי להגיע לתוצאות שנה טובה ומתוקה כדבש אני לא נוגע בדבש גם בראש השנה

29/09/2000 | 08:25 | מאת: סמדר בן נון

שלום ליוחנן, תודה על הערותיך הנבונות. לגבי רוב המוצרים שאפשר למצוא כיום על המדף - אתה צודק בהחלט. לגבי הטיפול לפי דרך החשיבה הסינית - דווקא כדיאטנית "קונבנציונאלית" אני רוצה להעיר שיש מקרים בהם החשיבה הסינית מובילה לדרכי פיתרון שלא היינו מגיעים אליהם באמצעות החשיבה המערבית. הידע המועט שרכשתי בטיפול בצמחי מרפא אפשר לי לראות מקרים בהם טיפול "רגיל" לא היה מתמודד עם שורש הבעייה. אבל הדבר החשוב ביותר לטיפול, שאותו אתה באמת מציין, הוא האחראיות שהמטופל לוקח על עצמו. ברגע שמקפידים למלא אחר הוראות הדיאטנית ומעבירים את האחריות על הגוף שלנו אלינו, ההצלחה מהירה וקרובה יותר. הלוואי שכל מטופליי יבינו את מה שאתה הבנת. שנה טובה, בריאה וטעימה !

מנהל פורום תזונה טבעית