סמדר - שאלה אישית

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

24/09/2000 | 18:19 | מאת: חזי

סמדר למה התשובות כל כך איטיות בפורום הזה ? יש שאלות מה-21.9 בפורומים אחרים התשובות כמעט און-ליין. חזי

24/09/2000 | 19:24 | מאת: סמדר בן נון

חזי שלום, התשובות שניתנות כאן הן מהמהירות ביותר - בהשוואה לפורומים האחרים. אני עונה כשיש לי זמן.

25/09/2000 | 15:04 | מאת: איתי ויזר

שלום חזי הפורומים של דוקטורוס הם מערך הפורומים המצליח ביותר ברשת הישראלית בנושאי רפואה. בכל יום נכנסות כ-600 הודעות של גולשים, והתשובות מתקבלות בממוצע תוך 24 שעות ואף פחות (האמן לי אני בודק את הסטטיסטיקה מדי יום). קורה ושאלת גולש נופלת בין הכיסאות עקב תקלה כזו או אחרת, עם זאת מקרה זה הוא נדיר, ואני מצטער כי זה קרה לך. למרות כך אני מזמין אותך לשאול שוב את שאלתך בפורום ואני מבטיח לך כי תענה. מה גם שפורום תזונה ודיאטה הוא אחד מהפורומים המצליחים והאהובים ביותר בדוקטורס. שנה טובה ובריאות שלמה איתי ויזר מנהל קהיליית הפורומים [email protected]

26/09/2000 | 03:15 | מאת: צופה מהצד

בדוק בבקשה פורום רפואה כללית ואולי כמה נוספים.......... שיהיה בהצלחה

מנהל פורום תזונה טבעית