צריך חיזוק באכילת אוכל בריא

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

13/02/2015 | 18:00 | מאת: יהונתן

שלום, שמי יהונתן, אני בן 21, לפני שנה החלטתי לאכול רק בריא, קראתי מספר ספרים בנושא ואימצתי את הכללים המתאימים (המנעות מסוכר, קמח מלא מלבד וכן הלאה) אך לפעמים אני מתפתה ואוכל דברים ממש גרועים.. הגעתי למסקנה שזה קורה בגלל שאני רואה את כל מי שמסביבי שלא עושה כמוני, וקשה לי להרגיש כל כך שונה ו"עשוי מחומר אחר" באימוץ המשפט שאנחנו מה שאנחנו אוכלים. לכן אני מבקש מאנשים פה בפורום אם אתם יכולים לחזק אותי בנושא, ולספר לי קצת על עצמכם ואיך נכנתם לעניין, כדי שהרגיש שאני לא לבד במערכה..

16/02/2015 | 06:42 | מאת: טובה בר-שאן

יהונתן שלום זה ענין של בחירה הגוף שלנו זו מכונה מדהימה ואם ניתן לה את מה שהיא צריכה היא תתפקד מדהים . המודעות היום מאוד גדולה אבבל קשה לאנשים לעשות שינוי אז שפו גדול בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית