כלורופיל

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

21/01/2015 | 13:19 | מאת: הילה

שלום, אשמח לשמוע על מקורות מזון שעשירים בכלורופיל? (לגבי עלים ירוקים אני יודעת- אבל אשמח לפירוט איזה עלים ירוקים בדיוק) תודה רבה מראש

21/01/2015 | 18:51 | מאת: אביטל זלצר

הילה שלוםכ לורופיל הוא החומר הצבע הירוק בצמחים. הוא קולט את אור השמש בתהליך הפוטוסינתזה: תהליך ייצור האנרגיה בצמחים ולכן מצוי בכל הירוקים מן הצומח ללא יוצא מן הכלל. כל סוגי העלים הירוקים מכילים כלורופיל. גם באצות ירוקות כמו ספירולינה יש כמויות יפות של כלורופיל. בברכה אביטל

מנהל פורום תזונה טבעית