חטיף חלבון

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

04/07/2013 | 11:25 | מאת: דפנה

שלום רב, אני מכינה לבד חטיף משיבולת שועל, טחינה גולמית, שומשום מלא, חמוציות ותמרים. אני רוצה להוסיף מרכיב חלבוני. מה הרכיב התזונתי שיש בו הכי הרבה חלבון שאני יכולה להוסיף אותו לחטיף שאני מכינה. תודה רבה, דפנה

לקריאה נוספת והעמקה
05/07/2013 | 11:26 | מאת: אביטל זלצר

דפנה שלום כל קטניה שתוסיפי תיצור חלבון מלא בשילוב עם השיבולת שועם והטחינה. ניתן להוסיף פולי סויה. ניתן לגרד גם טופו פנימה. בברכה ובהצלחה אביטל.

08/07/2013 | 22:03 | מאת: עינב

ישנו מזון חדש ללא טעם וריח שניתן להוסיפו לכל מזון או משקה חם או קר והוא בעל רמות גבוהות של מרכיבים תזונתיים כגון: אומגה 3, חומצות שומן, נוגדי חמצון, חלבונים וסיבים תזונתיים.ניתן להוסיפו כמובן גם לחטיפי בריאות תוצרת בית (לדפנה)

מנהל פורום תזונה טבעית