זרעי צ'יה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

01/08/2012 | 20:32 | מאת: דריה

שלום, רציתי לדעת האם יש לטחון את זרעי הצ'יה, או שאפשר לאכול שלמים? כמו כן, מה הכמות המומלצת ליום וכמה קלוריות מכילה כף מהם? ועוד שאלה האם סידן נספג מטחינה וכיצד ניתן לשפר את ספיגתו? תודה רבה

לקריאה נוספת והעמקה
01/08/2012 | 23:31 | מאת: URI

כל דבר חיוני שנכניס לגוף לא יספג כמו שצריך אם הגוף לא נקי מספיק מפסולת ורעלים שצברנו במהלך שנים

02/08/2012 | 06:59 | מאת: טובה בר-שאן

דריה שלום את הזרעי ציה אין צורך לטחון. ניתן לאכל אותם כמו שהם. אפשר לאכל 2 כפות ביום. הסידן מהטחינה נספג מצוין. להגביר את הספיגה לאכל עם עלים ירוקים. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית