זרעי צ'יה
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
שלום, רציתי לדעת האם יש לטחון את זרעי הצ'יה, או שאפשר לאכול שלמים? כמו כן, מה הכמות המומלצת ליום וכמה קלוריות מכילה כף מהם? ועוד שאלה האם סידן נספג מטחינה וכיצד ניתן לשפר את ספיגתו? תודה רבה
לקריאה נוספת והעמקה
כל דבר חיוני שנכניס לגוף לא יספג כמו שצריך אם הגוף לא נקי מספיק מפסולת ורעלים שצברנו במהלך שנים
דריה שלום את הזרעי ציה אין צורך לטחון. ניתן לאכל אותם כמו שהם. אפשר לאכל 2 כפות ביום. הסידן מהטחינה נספג מצוין. להגביר את הספיגה לאכל עם עלים ירוקים. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן