מה דעתך על "קואקר פתיתי שיבולת שועל להכנה מהירה" ?

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

04/10/2011 | 20:33 | מאת: ר

זה יוצא דייסה כזה, מוכן תוך דקה. יש לזה חסרונות ? זה דבר טוב ? לא טוב ?

לקריאה נוספת והעמקה
06/10/2011 | 05:47 | מאת: צביקה קורן

ר שלום, אני לא מתלהב ממזונות "אינסטנט" ומזונות מעובדים ותעשייתיים. תקנה/י פתיתי שיבולת שועל גסים ותבשל אותם חצי שעה כמו שמבשלים כל דגן מלא אחר. הם עשירים יותר בסיבים תזונתיים, ויטמינים ומינרלים. בהצלחה צביקה קורן

מנהל פורום תזונה טבעית