אומגה 3
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
שלום לאחרונה יש פירסום רב על היתרונות של מרווה מרושתת שהיא נספגת יותר טוב בגוף ושאין בה כספית ומתכות והיא מועילה יותר מכמוסות של שמן דגים. האם באמת זה נכון? או שזה קטע שיווקי כי היא נמכרת רק דרך מפיצים עצמאיים
לי שלום, לדעתי התחושה שלך נכונה ו"זה קטע שיווקי כי היא נמכרת רק דרך מפיצים עצמאיים"... שצריכים לשלם מעל אלף שקלים כדי להפוך למפיצים ולכן הם כל כך נמרצים ואגרסיביים... אני לא אוהב את העובדה שהם משמיצים את הדגים ואת הפשתן כדי למכור את המוצר שלהם. כדאי לזכור שבשמן דגים יש EPA ו DHA שהן החומצות המרכיבות את ה"אומגה-3" בשמן מרווה מרושתת ובשמן פשתן יש חומצה "נחותה" יותר (ALA ) שממנה הגוף מייצר את החומצות הדרושות. ופרט "שולי" נוסף, המחיר היקר של התוסף הזה לא מוצדק בעיני. בהצלחה צביקה קורן
צביקה תודה על תשובתך הכנה חיזקת את דעתי אני משתמשת בכמוסות פשתן ומשתדלת לאכול פעמיים בשבוע סלמון