שומשום

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

06/07/2011 | 13:28 | מאת: בני

אם אני טוחן שושמשום מלא או פשתן או צ'יה עלי לאכול רק בזמן הטחינה או אוכל לשמור במקרר כמה שבועיות?יש זרעים או תבלינים שנשמרים יותר זמן וא מתקלקלים?תודה

לקריאה נוספת והעמקה
07/07/2011 | 05:38 | מאת: טובה בר-שאן

בני שלום אם אתה טוחן שומשום אכן זה נשמר במקרר כמה שבועות זרעי פשתן טחונים עדיף לשמור במקפיא ולהוציא לך רק את המנה שאתה אוכל ואילו זרעי שיה לא צריך לטחון בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

07/07/2011 | 08:42 | מאת: שיה

במה מדובר? למה זה טוב ? אין בחנות..

מנהל פורום תזונה טבעית