שקד ופשתן

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

17/04/2011 | 19:37 | מאת: רוית

שלום, אני נוהגת להשתמש באפיה בזרעי פשתן שאני טוחנת עם מים כתחליף לביצה.האם אחריי האפייה נשאר ערך תזונתי כלשהו? 2.האם השריית שקדים במים מפחיתה מהחומר שיש בקליפה או שחייבים לקלף? תודה, חג שמח!

לקריאה נוספת והעמקה
18/04/2011 | 17:54 | מאת: צביקה קורן

רווית שלום, 1. גם לאחר האפייה נשארים ערכים תזונתיים כמו: חלבון, סיבים תזונתיים, מינרלים ופיטוסטרולים. 2. חלק מהחומר עובר למיים, אבל רצוי לקלף. חג שמח צביקה

19/04/2011 | 22:41 | מאת: סילבי

שלום רוית, מהן כמויות זירעי הפשתן והמים ששווים לביצה אחת ?תודה מראש וחג שמח, סילבי

23/04/2011 | 21:54 | מאת: רוית

מנהל פורום תזונה טבעית