באר שבע

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

08/01/2011 | 18:47 | מאת: חיים

שלום לאכילת פלפל גמבה איזה תכונות תזונתיות יש והאי הוא מכיל ליקופן כמו בעגבניה תודה

לקריאה נוספת והעמקה
09/01/2011 | 09:26 | מאת: צביקה קורן

חיים שלום, פלפל וגמבה עשירים מאד בויטמין C, בטא-קרוטן, רכיבים של ויטמין B, מינרלים (אשלגן, ברזל), סיבים תזונתיים ונוגדי חמצון רבים. אין בו ליקופן. ליקופן יש בעגבניות חיות ומבושלות, גויבה אדומה, אשכולית אדומה, פפאיה ואבטיח. כמות עצומה של ליקופן נמצאת בפרי טאיווני בשם גאק (GAC). בהצלחה צביקה קורן

מנהל פורום תזונה טבעית