אפייה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

11/09/2010 | 01:15 | מאת: לי

אם אופים עוגה עם המצרכים הבאים: קמח מלא/שיפון/שיבולת שועל 2-3 ביצים מעט ממתיק טבעי פירות/אגוזים שמן קנולה/טחינה ללא אבקת אפייה וללא סודה לשתיה! האם זה יצא מבושל וטוב לאכילה? לא חשוב לי הגובה של העוגה אלה רק שיאפה טוב ושיהיה בריא. תודה

לקריאה נוספת והעמקה
11/09/2010 | 07:07 | מאת: צביקה קורן

לי שלום, זאת בהחלט פשרה אפשרים, למרות שעוגה אינה מזון בריאות בשל ריבוי המרכיבים שבה. סביר להניח שהמוצר שתקבלי לא יהיה דומה לעוגה רגילה, אבל לפחות אין בו ריכוז של חומרים מזיקים כמו: מרגרינה, סוכר לבן, קמח לבן, קקאו, אבקת אפייה. בהצלחה צביקה קורן

11/09/2010 | 11:47 | מאת: לי

תודה על התגובה. לא כל כך מבינה מה לא בריא בשילוב מרכיבים בריאים יחד? הבנתי שרצוי לאכול מזון טבעי אם אפשר אורגני ולא מעובד עם חומרים מזיקים אז למה בעצם שילוב של כמה מהם בעוגה, פשטידה, תבשיל וכו' לא מספיק טוב? תודה.

מנהל פורום תזונה טבעית