איזה טחינה גולמית הכי מומלצת?

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

28/03/2010 | 01:24 | מאת: ח

יש מלא סוגים ולא ברור מה עדיף.. ראיתי שיש טחינה של 880 מ"ג סידן.. לעומת הרגילות של 130 מ"ג סידן.. איך יכול להיות שבאחד כל כך הרבה סידן ובשני קצת?

28/03/2010 | 06:51 | מאת: צביקה קורן

שלום רב, כדאי לצרוך "חמאת שומשום", או טחינה שמכילה מעל 800 מ"ג סידן במאה גרם. בסוגים האלה יש גם יותר ברזל ומינרלים אחרים. בהצלחה צביקה קורן

29/03/2012 | 17:55 | מאת: נחשון מזרחי

שים לב שהמלאה בסידן היא פשוט טחינה גולמית משומשום... מלא ! ולכן היא מלאה ! חשוב מאד לאכול לחם... מלא, וכל דבר אחר מלא. משמעות המלא היא שהקליפה כלולה במוצר. וחלק גדול מאד (הרוב במקרים רבים) מהערך התזונתי נמצא בקליפה ! שמחה ואהבה, נחשון

מנהל פורום תזונה טבעית