איזה טחינה גולמית הכי מומלצת?

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

28/03/2010 | 01:24 | מאת: ח

יש מלא סוגים ולא ברור מה עדיף.. ראיתי שיש טחינה של 880 מ"ג סידן.. לעומת הרגילות של 130 מ"ג סידן.. איך יכול להיות שבאחד כל כך הרבה סידן ובשני קצת?

לקריאה נוספת והעמקה
28/03/2010 | 06:51 | מאת: צביקה קורן

שלום רב, כדאי לצרוך "חמאת שומשום", או טחינה שמכילה מעל 800 מ"ג סידן במאה גרם. בסוגים האלה יש גם יותר ברזל ומינרלים אחרים. בהצלחה צביקה קורן

29/03/2012 | 17:55 | מאת: נחשון מזרחי

שים לב שהמלאה בסידן היא פשוט טחינה גולמית משומשום... מלא ! ולכן היא מלאה ! חשוב מאד לאכול לחם... מלא, וכל דבר אחר מלא. משמעות המלא היא שהקליפה כלולה במוצר. וחלק גדול מאד (הרוב במקרים רבים) מהערך התזונתי נמצא בקליפה ! שמחה ואהבה, נחשון

מנהל פורום תזונה טבעית