גלוטן ושמן קנולה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

27/03/2010 | 21:04 | מאת: אלעד

מה כל העיניין שמדברים על הגלוטן,האם באמת כדאי להפסיק לאכול גלוטן גם מי שאין לו צליאק? או שזה רק שמועות.כי רוב המוצרים שלנו עשויים מגלוטן,השאלה היא אם באמת יש יתרון לאנשים שלא אוכלים גלוטן?כי לפי מכון אברהמסון הם שוללים את הגלוטן בגלל הרבה סיבות.האם יש אמת בדבר?או שזה מיתוס? שאלה שנייה היא לשמן קנולה-הכתוב מזוכך-זה טוב או לא? ומזה מזוכך?

28/03/2010 | 06:49 | מאת: צביקה קורן

אלעל שלום, אנשים בריאים יכולים לאכול כל מזון טבעי. חיטה זה מזון טבעי ובחיטה יש גלוטן שהוא החלבון שבחיטה. אם אין אלרגיה, או איסבילות - אפשר לאכול, במידה לא מומלץ לצרוך שמן מזוככך מכל סוג שהוא. לגבי שמן קנולה, התפרסם לאחרונה מידע המכפיש את השמן הזה. בדקתי ולא מצאתי סימוכין לנושא. בהצלחה צביקה קורן

מנהל פורום תזונה טבעית