צום

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

21/03/2010 | 10:55 | מאת: שני

בשנה האחרונה לקחתי הורמונים למטרת הפרייה בערך 3 פעמים במשך כל התקופה העליתי 20 קילו.אני כרגע בדיאטה במעקב.. אבל המשקל תקוע הגוף נפוח - בטן רגליים ידיים זרועות פשוט זוועה.. אני עושה ספורט כל יום .. שום דבר לא עוזר בנוסף רמת הגילצרידים בדם גבוההה ויש בעיות בתפקודי כבד אני מנסה הכל כולל צמחי מרפה ותה צמחים האם יש לכם תובנה לגביי המצב שיכול לעזור.. אני סופר מיואשת בנוסף---- חשבתי לעשות צום המים אולי זה יעזור בפינוי כל הרעלים האם בצום מים אפשר לשתות בנוסף למים תה צמחים שכולל נענע וסטבייה .. שומר וגדילן מצוי???.. והאם בכלל רצוי לעשות צום ניקוי כזה במצב שלי

22/03/2010 | 17:22 | מאת: צביקה קורן

שני שלום, ראשית אני לא ממליץ לך לעשות צום כלשהו (מים או מיצים) ללא יעוץ, השגחה וליווי של מומחה לנושא. שנית את בהחלט יכולה לנסות לשפר את מצבך באמצעות מעבר לתזונה טבעית בשילוב תהליכים של ניקוי הגוף. כדאי שתפני ליעוץ אישי ואל תסתפקי בעצות חינם הניתנות בפורום זה או אחר. בהצלחה צביקה קורן

מנהל פורום תזונה טבעית