פרוביוטיקה בכרוב כבוש
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
אילו חיידקים פרוביוטיים מצויים בכרוב כבוש ומה כמותם ? תודה
לקריאה נוספת והעמקה
שלום רב, אני לא יודע, אבל זה מה שמצאתי בויקיפדיה: "כרוב כבוש או כרוב חמוץ הוא כרוב קצוץ אשר מותסס באמצעות חיידקי תסיסה לקטית, היוצרים חומצה לקטית שתורמת לטעם החמוץ של המאכל. חומרים נדיפים שנוצרים בזמן התסיסה, כמו דיאצטיל, מעניקים לכרוב הכבוש את ריחו האופייני." אני לא מתלהב מכרוב כבוש בגלל הכמות הרבה של מלח או חומץ שנמצאים בו. יש חלופות אחרות לקבלת חיידקים פרוביוטיים. צביקה קורן