דייסת קוואקר בבוקר

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

16/01/2010 | 23:38 | מאת: אתי

המליצו לי על דייסת קוואקר בבוקר, 3 כפות+1 כוס חלב 1%+דבש וקינמון, זה בכדי שתהיינה לי יציאות טובות. האם זה אכן מומלץ?ומה קורה בחינה קלורית?כי אני בדיאטה

17/01/2010 | 06:36 | מאת: צביקה קורן

אתי שלום, הכל בסדר, אבל תעשי את זה בלי חלב פרה ועם שיבולת שועל גסה ולא "אינסטנט". אפשר להשתמש במים, או בחלב אורז, סויה. את הדבש מוסיפים לצלחת ולא מבשלים אותו. אפשר להוסיף מעט שורש ג'ינג'ר. בהצלחה צביקה קורן

18/01/2010 | 09:10 | מאת: אתי

האם הקוואקר הגס מתבשל במהירות כמו האינסטנט? וכמה מנה כזו [צלחת],שווה מבחינה קלורית?

מנהל פורום תזונה טבעית