סוכר וספורט

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

15/01/2010 | 18:05 | מאת: משה

שנים שאני מתאמן רץ ולאחרונה גם שוחה , נמנעתי מסוכרים לגמריי בידיעה שזה משמין ופשוט כל 3 שעות הייתי אוכל לחמניה עם קצת חלבון חוץ מארוחת הצהריים שכללה יותר חלבון לאחרונה הגעתי למצב שאין לי אנרגיה יש לי הפרעות שינה קשות לאחר אימון אני לא מתאושש לדוגמא אתמול רצתי 4 קמ אכלתי 4 לחמניות מקמח מלא ואחרי 3 שעות הייתי עוד חיוור מבולבל ראיה מטושטשת (כמו חולה סוכרת) ורק שאכלתי בר שוקולד התאוששתי והצבע חזר לי לפנים (הפרי היחיד שאני אוכל הוא תמר ואפילו 5 לא מאוששים אותי) ניסיתי גם מיץ תפוזים אחרי ריצה כנראה שאין בו מספיק סוכר , בדיקות הסוכר שלי תקינות גם העמסת סוכר

17/01/2010 | 06:29 | מאת: צביקה קורן

משה שלום, הנתונים שמסרת לא מאפשרים לי לחוות דעה. אני לא יודע בן כמה אתה, מה אתה אוכל והאם יש מחלות ברקע. אני מציע שתפנה ליעוץ אישי בתזונה טבעית שיכולל תישאול יסודי וקביעת תפריט המתאים לך. אגב, האם אתה אוכל משהו לפני הריצה? חשוב לאכול משהו עמילני קל כמו בננה בשלה, כמה תמרים, חטיף אנרגיה, או פרוסת לחם עם דבש. בהצלחה צביקה קורן

מנהל פורום תזונה טבעית