תחליף

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

13/01/2010 | 10:00 | מאת: דנדי108

שלום, יש לי תפריט לתזונה טבעית ובו אני אמורה לאכול בבוקר דיסת שיבולת שועל מבושלת במים ולהוסיף לה סילאן. לצערי אני לא מצליחה לאכול זאת, התחליף לכך הוא לחם ללא שמרים וללא סוכר אותו קשה להשיג באזור מגוריי. האם תוכלו לייעץ לי על תחליף אחר לבוקר? יום נעים, דנדי

13/01/2010 | 10:17 | מאת: דליה ודוד המרכז לבריאות וריפוי טבעי

פרות העונה על הבוקר להתחיל אם החמצים ולסיים באכילת תמרים לחם זה לא מזון טבעי

13/01/2010 | 10:42 | מאת: dandi

מה הכוונה בלהתחיל עם החמצים?

15/01/2010 | 06:56 | מאת: צביקה קורן

דנדי שלום, את יכולה לאכול ירקות עם חלבון כלשהו (שקדים, אגוזים, זרעים, יוגורט, ביצה קשה) או פירות עם חלבון. גם את הדייסה אפשר לעשות בצורה אחרת שתהיה לך טעימה. כדאי לפנות ליעוץ אישי בתזונה טבעית ולא להסתפק בפורום. בהצלחה צביקה קורן

17/01/2010 | 08:02 | מאת: דנדי

תודה צביקה :) היכן אני יכולה למצוא תזונאית טבעית באזור נהריה? ניסיתח דרך האינטרנט ולא ממש מצאתי. יש לך הכוונה? שבוע נפלא דנדי

מנהל פורום תזונה טבעית