רציתי לשאול שאלה כזאת

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

03/01/2010 | 18:01 | מאת: neuo tjr

אפשר לצרוך אומגה 3 דרך שמן פשתן? בכף שמן פשתן יש 8 גרם אומגה 3 וכתוב בויקיפדיה שמסוכן לצרוך מעל 3 גרם אומגה 3 ליום השפעות שליליות כתוצאה מצריכת יתר * דימום מוגבר, במיוחד במינון מעל 3 גרם ביום. * דימום מוחי (נצפה אך ורק במקרים של צריכת יתר קיצונית). * שליטה גליקמית מופחתת אצל חולי סוכרת. אז שמן פשתן זה מסוכן היות ויש בו הרבה מעל 3 גרם אומגה 3?

04/01/2010 | 08:59 | מאת: צביקה קורן

שלום רב, בכף שמן פשתן אין אומגה 3. בשמן פשתן יש חומצה בשם ALA שהיא חומר מוצא ממנו הגוף מייצר אומגה 3. אין סכנה בצריכת כף שמן פשתן (בתנאי שהוא לא מקולקל), או כף שמן דגים ביום. אנשים הנוטלים תרופות לדילול הדם צריכים להתייעץ עם הרופא המטפל. בהצלחה צביקה

04/01/2010 | 08:59 | מאת: צביקה קורן

שלום רב, בכף שמן פשתן אין אומגה 3. בשמן פשתן יש חומצה בשם ALA שהיא חומר מוצא ממנו הגוף מייצר אומגה 3. אין סכנה בצריכת כף שמן פשתן (בתנאי שהוא לא מקולקל), או כף שמן דגים ביום. אנשים הנוטלים תרופות לדילול הדם צריכים להתייעץ עם הרופא המטפל. בהצלחה צביקה

04/01/2010 | 13:28 | מאת: ל

או שבעצם לא?

מנהל פורום תזונה טבעית