פשתן וסרטן שד

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

03/01/2010 | 15:36 | מאת: pepe

שלום, אני בת 48 עם סרטן שד על רקע הורמונלי בעברי (לפני 6 שנים) ולאחרונה התחלתי לקבל פמרה שהבנתי שמשפיעה לרעה על הכולסטרול, ברצוני לדעת אם אכילה יומית של זרעי פשתן טחונים בעייתית עבורי ואם לא מהי הכמות המומלצת ליום?? בתודה

04/01/2010 | 09:04 | מאת: צביקה קורן

שלום רב, זרעי פשתן הם מזון איכותי ומועיל וכתבתי על כך כבר כמה פעמים יש בהם כמות קטנה מאד של אסטרוגן, אבל זה לא אמור לסכן אותך. את יכולה לאכול כל יום כף פשתן טחון ביום. חשוב לטחון בבית ולא לקנות מוכן. בהצלחה צביקה קורן

מנהל פורום תזונה טבעית