אכילת נבט חיטה בהריון

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

31/12/2009 | 13:39 | מאת: שני

האם מומלץ לאכול נבט חיטה (עם יוגורט למשל) , בהריון? אני בחודש תשיעי והמליצו לי לאכול את נבט החיטה (קניתי בבית טבע נבט חיטה - מעין גרגירים בצבע חום) ואיני יודעת אם כדאי לי להתחיל לאכול את זה דוקא עכשיו בהריון , אני פשוט אף פעם לא אכלתי את זה. תודה

01/01/2010 | 07:09 | מאת: צביקה קורן

שני שלום, נבט חיטה מכיל הרבה ויטמינים ומינרלים ואין בעיה לאכול אותו בתקופת ההריון. הבעיה: אם הוא לא קלוי הוא נוטה להתעפש ואז הוא מזיק. אם הוא קלוי השמן הטוב שבו נהרס, אבל עדיין יש בו כמה ויטמינים והרבה מינרלים. את יכולה לנסות לשתות גם מיץ עשב חיטה (לא בתקופת ההנקה). בהצלחה צביקה קורן

מנהל פורום תזונה טבעית