רשימת אבות מזון

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

31/12/2009 | 09:18 | מאת: אתי

מהם המאכלים שהם פחמימות מורכבות? שומן בלתי רווי? חלבונים? האם יש אתר שבו יהיו רשימות מפורטות?

01/01/2010 | 07:18 | מאת: צביקה קורן

מהם המאכלים שהם פחמימות מורכבות? - אורז, כוסמת, דוחן, קינואה, שיבולת שועל, חיטה, שעורה, שיפון, תפוח אדמה בטטה ועוד. שומן בלתי רווי? שמן זית, שומשום, אבוקדו, טחינה, שקדים, אגוזים ועוד... חלבונים? שקדים, אגוזים, זרעים, קיטניות, בשר, דגים, ביצים, חלב. האם יש אתר שבו יהיו רשימות מפורטות? - בפרק המאמרים באתר שלי תמצאי שני מאמרים הכוללים סקירה של כל אבות המזון ועוד.. http://www.zom.co.il/article.aspx?itemId=33 בהצלחה צביקה קורן

מנהל פורום תזונה טבעית