קנמון

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

17/12/2009 | 11:07 | מאת: ט

שלום. רציתי לדעת מה הערכים התזונתיים של קינמון, מה השפעתו על הגוף, אם הוא משפיע על תחושת הרעב והאם זה בסדר לצרוך ממנו כ2 כפיות ביום. תודה

18/12/2009 | 07:10 | מאת: צביקה קורן

שלום רב, הקינמון הוא תבלין חריף ורב עוצמה. שתי כפיות ביום נראה לי קצת מוגזם. הקינמון משמש לטיפל במגוון מחלות ובמיוחד במערכת העיכול ולאחרונה היו כמה מחקרים שקישרו אותו לטיפול בסוכרת ולמניעתה. פרטים נוספים תוכלי למצוא בחיפוש פשוט בגוגל. להלן קישור לאתר מעולה בנושא צמחי מרפא: http://www.gamnon.net/AG-NewHerbal/Herbs19-Kof/Heb-Spices-Kof-Cinnamon.htm בהצלחה צביקה קורן

מנהל פורום תזונה טבעית