מקלות קינמון

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

15/12/2009 | 10:55 | מאת: שרון

צביקה שלום, לאחרונה בחורף, כשאני שותה תה חם אני אוהבת לשים בתוכו מקלות קינמון, הם מתרככים ואז אני אוכלת אותם? אני אוכלת בסביבות 4 מקלות מדי יום אני לא מרגישה משהו חריג אבל מבקשת לדעת אם זה מזיק? או לחילופין מה הייתרונות הבריאותיים? אם יש כאלה תודה

16/12/2009 | 05:41 | מאת: טובה בר-שאן

שרון שלום לא פלא שאת מוסיפה קינמון בתקופת החורף. קנמון פשוט מחמם. פעילותו של קינמון אנטי ספזמוטית (מרפה עויתות), משחררת את הקיבה (נוגד גזים) ואנטי ספטית. כף לאכל אותו בברכת חג אורים שמח טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית