אבני מרה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

11/12/2009 | 06:55 | מאת: אור

שלום יש לי אבנים קטנות 3 אולי בכיס המרה ואני אוכל תזונה נכונה עם סיבים תזונתיים המון זמן אני רזה ושומר על משקל טובהאם זה יכול להשפיע על גידול האבנים או למוסס אותם תזונה טובה ומה הם צמחי מרפא שיכולים לעזור לאבנים להתמוסס? והאם שמן זית עם לימון באמת יכול לעזור לאבנים לצאת מכיס מרה? תודה

12/12/2009 | 06:03 | מאת: טובה בר-שאן

אור שלום אין ספק שתזונה נכונה יכולה מאוד לעזור צמחי מרפא כמו גדילן, כורכום , שן ארי , יכולים מאוד לעזור מיעצת לך לקחת HERBAL DETOX של סולגר ולציטין שימיס את האבנים. בברכת חג אורים שמח בהצלחה טובה בר- שאן

12/12/2009 | 19:29 | מאת: אמיר

יעזור זה אכן שמן זית כשהוא נלקח באקט טיפול חד פעמי ובמינון הנכון ושינה על צד ימין לאחר מכן.המהדרין ירככו את האבנים קודם לכן ע"י חוקן קפה ומומלץ על כמה ימים של תזונה קלה ונכונה לכבד קודם ביצוע הטיפול.

14/12/2009 | 06:14 | מאת: אור

שלום האם תזונה נכונה בלבד יכולה לעזור להמסת האבנים והאם יש הוכחה שאבני מרה בכיס אכן התמוססו? ומה היא תזונה נכונה? תודה

מנהל פורום תזונה טבעית